Willy van der Ham wint Grote Prijs Weerselo 2018

11-12-2019

Willy van der Ham met Courage wint Grote Prijs van Weerselo 2018!

8-07-2018
Onder hoogzomerse weersomstandigheden werd op 8 juli het CH Weerselo 2018 verreden. De Dalruiters zijn er trots op om met een relatief kleine vereniging zo'n drukbezocht en kwalitatief hoogstaand evenement te kunnen organiseren!
We hadden weer een mooi deelnemersveld, en in zowel de dressuurringen als de verschillende springpistes werden mooie prestaties neergezet.
In de Z1 Dressuur werd Carolien Roozeboom met Donfonia van de Sterruiters winnares, en in de Z2 was Loes Mars met Easy Dancer van de Laarhoeveruiters onverslaanbaar.
Beide combinaties keerden huiswaarts met de welbekende fraaie Dimension Wisselbokaal.

In de Grote Prijs van Weerselo werd Willy van der Ham met Courage de trotse winnaar van een fraaie wisselbokaal, de reguliere geldprijs en een extra geldprijs van € 250,- gesponsord door Wolbers RVS & Staalproducten en Gebr. Poppink Landbouw & Mechanisatie. De tweede prijs was voor Stijn Roelink met Souplesse van de Grensruiters en de derde plaats was voor Sjaak Sleiderink met Euro EHS van de Dinkelruiters.

Rob Wiefferink van de Dinkelruiters mocht zich met Ghianula  de beste M combinatie van de dag noemen, en nam daarmee als extra ereprijs een Ballonvaart, aangeboden door Albert Heijn Ootmarsum mee naar huis!

 

Jarno Hesselink en Rob Wiefferink wonnen de klasse L springen en Loes Waaijer en Evan Oude Wolcherink wonnen de klasse B springen.

De Dalruiters wensen alle prijswinnaars proficiat!